OTAC MU ZAPLAKAO, ON PRESREĆAN: Srbin nakon DEBIJA iz snova u dresu Milana! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi iz snova.

OTAC MU ZAPLAKAO, ON PRESREĆAN: Srbin nakon DEBIJA iz snova u dresu Milana! (VIDEO)

Foto: printskrin/vikipedia

Jan Karlo Simić

Mladi reprezentativac Srbije Jan Karlo Simić debitovao je sinoć za prvi tim Milana, a potom se ubrzo upisao u strelce.

Jan Karlo je ušao na teren umesto povređen Pobege u 24. minutu, a u 41. uspeo da zatrese mrežu Monce i tako na prvoj utakmici u seniorskom fudbalu skrene pažnju na sebe.

Stefano Pioli je usred velikih kadrovskih problema morao da mu da šansu u prvom timu, a on je to iskoristio na najbolji mogući način.

Simić je nakon meča istakao da mu je ovo ostvarenje sna.

Republika

Foto: printscreen youtube arena sport

Simić nakon postignutog gola

- Lepo zaista, ovo je san svakog dečaka, ali sam i srećan zbog ekipe. Želeli smo da pobedimo a još je bolji osećaj jer sam bio strelac. Saigrači su mi mnogo pomogli, kao i trener, članovi stručnog štaba. Rekli su mi još prošle nedelje da budem spreman jer bih mogao da zaigram svakog časa. Trenirao sam jako i sada sam srećan zbog debija. To što sam dao gol me dodatno čini srećnim, nastaviću da radim kao i do sada. Trener mi je rekao da budem spreman, da ću zaigrati, tako da sam i bio. Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman, imao sam pravi pristup. Posle gola, nisam osetio ništa, nisam čak ni čuo navijače koji su klicali moje ime. Posle gola, bio sam fokusiran jedino na utakmicu i na to da Monca ne postigne gol - opisuje Simić eufiruju zbog njegovog gola koja je njega, očigledno, najmanje ponela.

Potom je prokomentarisao i činjenicu koliko mu je porodica pomogla, kao i vest da je otac zaplakao posle sinovog gola.

Oni su mi uvek pomagali da imam pravi mentalitet. Porodica je najvažnije stvar za igrača. Oni ti kažu sve u lice. Srećan sam, i oni su takođe, i zahvalan sam im na svemu. Bilo je i teških trenutaka ali su oni uvek bili uz mene, bili mi podrška, motivisali me i terali da radim još jače - zaključio je mladi igrač srpskog porekla koji je, podsetimo, rođen u nemačkom Nurtingenu, ali je odlučio da zaigra za Srbiju, zemlju njegove majke i jedan je od najbitnijih igrača tima Radovana Krivokapića u omladinskoj selekciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading