NOVI ŠAMAR ZA ZDRAVKA MAMIĆA! Bivši predsednik Dinama IZGUBIO spor na sudu! Evo koliko mora da PLATI navijačima omraženog rivala!

Autor:

Sport

15.12.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen u teškoj situaciji.

NOVI ŠAMAR ZA ZDRAVKA MAMIĆA! Bivši predsednik Dinama IZGUBIO spor na sudu! Evo koliko mora da PLATI navijačima omraženog rivala!

Foto: Printscreen/ATV

Zdavko Mamić

Udruženje navijača "Naš Hajduk" objavilo je da su dobili na sudu Zdravka Mamića, bivšeg predsednika Dinama iz Zagreba.

Oni su tužili Mamića navodeći da je pokušao da ih prikaže kao kriminalnu, nesposobnu i manipulatorsku organizaciju. Opštinski sud u Splitu je presudio u korist navijača, kojima je Mamić dužan da plati 5.000 evra plus zateznu kamatu.

Nekadašnji čelnik hrvatskog šampiona je na jednoj pres konferenciji žestokim rečima govorio o udruženju navijača "Naš Hajduk":

Foto: Tanjug/AP

Zdravko Mamić

- Ime "Naš Hajduk" me podseća na onu italijansku "Koza Nostra (mafijaška organizacija). To je naša stvar, pa je Naš Hajduk uzeo sebi zapravo da simbol Hrvata i simbol Dalmacije otme u svoje ruke i da terorizuje celu Hrvatsku. Naša stvar - onako kako mi hoćemo. Ti Mamiću kada dođeš na sud u Split, mi ćemo pokušati da Vas likvidiramo. Svi ostali kada krenete prema Splitu dobićete batine. Vi, Hrvatska reprezentacija, neće igrati u Splitu, mi ćemo nacrtati svastiku. Mi ćemo doći u Milano i prekinuti utakmicu Hrvatska - Italija i Hrvatska se neće plasirati na prvenstvo. To je Koza Nostra, to je naša stvar - između ostalog je tada rekao Mamić.

Podsetimo, Zdravko Mamić se povukao iz Dinama u februaru ove godine, pošto je od sudskih organa pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading