TORCIDA NAPRAVILA HAOS U ZAGREBU! Hrvatski navijači PROZIVALI Dinamo, pa pomenuli SRPSTVO!

Autor:

Sport

09.12.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od fudbalera Hajduka, navijači splitskog kluba imali su šta da kažu.

TORCIDA NAPRAVILA HAOS U ZAGREBU! Hrvatski navijači PROZIVALI Dinamo, pa pomenuli SRPSTVO!

Foto: YouTube/Printscreen/ULTRAS ATMOSFER

"Torcida" na "Poljudu" tokom derbija Hajduk - Dinamo (1:1)

Fudbaleri Hajduka remizirali su u Kranjčićevoj protiv zagrebačke Lokomotive rezultatom 1:1 i napravili lošu uvertiru pred novi odlazak u hrvatsku prestonicu. Splićani, naime, narednog vikenda takođe gostuju u Zagrebu, ali Dinamu.

Uprkos rezultatskom kiksu svojih ljubimaca, navijači gostujućeg tima potrudili su se da pošalju jaku poruku šampionu, pred najveći derbi hrvatskog fudbala.

Na tribinama se pojavio transparent: „I gospoda priko puta navija za Hajduka. Grad je naš“...

Nije to bila jedina poruka najvatrenijih navijača splitskog tima. Posle utakmice pred njih su došli igrači i krenulo je skandiranje.

Foto: Profimedia/AFP

 

- Mrzim Dinamo, srpsko ime to! - orilo se iz grla Hajdukovih pristalica.

Jasna je to poruka najvećem rivalu pred veliki derbi koji će zaključiti jesenji dio sezone u HNL-u. Hajduk je trenutno sa 40 bodova, sledi Rijeka sa 32 i dve utakmice manje, a Dinamo ima tri utakmice manje i 30 bodova.

"Usijana" atmosfera s utakmice prenela se i na ulice. Policija je pri izlasku vodila navijače Hajduka prema njihovima autobusima i vozilima. U jednom trenutku došlo je do komešanja organa reda koji su potrčali u jednom pravcu, a nekoliko trenutaka kasnije deo navijača završio je na zemlji okružen pripadnicima policijskih snaga koje tvrde da su navijači nasrnuli na njih pa su morali da reaguju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading