ĆAVIJU SE "DRMA STOLICA": Laporta UDARIO na trenera Barselone!

Autor:

Sport

13.12.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljivo tokom prelaznog roka u Kataloniji...

ĆAVIJU SE "DRMA STOLICA": Laporta UDARIO na trenera Barselone!

Foto: Tanjug/AP

Barselona drži prvu poziciju u Ligi šampiona i obezbedila je plasman sa istog mesta u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja, ali...

U La Ligi Katalonci zaostaju sedam bodova za vodećom Đironom od koje su upravo poraženi pre nekoliko dana. Barsa zauzima četvrtu poziciju, a ispred sebe ima još i Atletiko i najvećeg rivala Real Madrid.

Iako je sve i dalje uveliko otvoreno i za sad ne izgleda toliko loše za tim koji ove sezone nastupa na Monžuiku, ipak, ne "cvetaju ruže" unutar kluba.

Prema nekim informacijama, čini se da je došlo do sukoba na relaciji uprava kluba - Ćavi Ernandez, te da, kako se navodi, nemaju više poverenja u španskog stručnjaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta

Potvrda toga došla je i uoči gostovanja katalonskog velikana u Belgiji, gde će U šestom kolu Barselona odmeriti snage sa Antverpenom. Navodno, Ćavi je sastavio spisak putnika, na kojem se nisu našli Ilkaj Gundogan, Ronald Arauho i Robert Levandovski, kojima je bio potreban odmor, ali se onda u sve uključio Đoan Laporta.

Naime, Laporta je zahtevao da čitava ekipa u punom sastavu otputuje u Belgiju, gde je planirano da ostanu i dan duže, kako bi se tim konsolidovao i "popravio" nakon nešto lošijih izdanja.

Ostaje da vidimo sudbinu Ćavija Ernandeza tokom zimskog prelaznog roka, te ujedno i da saznamo je li sve ovo bila istina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading