NE ZNAM ŠTA ĆE BITI SA FELIKSOM, PITAJTE UPRAVU: Ćavi ISKRENO o sudbini Portugalca

Autor:

Sport

04.12.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično igra Feliks na pozajmici

NE ZNAM ŠTA ĆE BITI SA FELIKSOM, PITAJTE UPRAVU: Ćavi ISKRENO o sudbini Portugalca

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

Na poslednja dva meča postigao je dva pogotka. Žoao Feliks je predvodio Barselonu do dve vrlo bitne pobede u Ligi šampiona i domaćem šampionatu. 

Prvo je povtrdio preokret protiv najvećeg rivala bivšeg tima u kom je igrao u domovini - Porta, da bi nekoliko dana kasnije postigao jedini pogodak na meču protiv kluba iz kog je trenutno pozajmljen Barseloni - Atletiko Madrida.

Nema sumnje da je Portugalac trenutno jedan od miljenika navijača tima iz Katalonije, te da bi velika većina volela da sazna sudbinu Feliksa što pre. U Blaugrani imaju pravo na otkup ugovora sledećeg leta, ali... evo šta je šef stručnog štaba Barselone Ćavi Ernandez izjavio nakon meča sa timom Dijega Simeonea.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Feliks u dresu Atletiko Madrida

 

- Ne znam šta će biti sa Feliksom i to je pitanje za čelnike kluba. Ja sam veoma zadovoljan onim što Feliks pokazuje i kako se ponaša. Omiljen je u svlačionici, igra dobro i vidim da je veoma motivisan, što me posebno raduje. Voleo bih da ostane, bez dileme bi predstavljao veliko pojačanje - istakao je Ćavi o Feliksu, a potom dodao:

- Nismo trenutno u najboljem momentu sezone, ali smo imali minute u kojima smo igrali vrlo dobro - završio je španski stručnjak.

Sigurno je da nas očekuje mnogo transfera naredne godine koji će "uzdrmati tlo" Evrope, a videćemo hoće li tim iz Blaugrane naći finansijski način da "preotme" rekordno pojačanje Atletika plaćeno 126 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading