PREOKRET: Jokanović NEĆE preuzeti Crnu Goru

Autor:

Sport

12.12.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije će još morati da čekaju na novog selektora.

PREOKRET: Jokanović NEĆE preuzeti Crnu Goru

Foto: www.profimedia.rs

Odjeknula je informacija u toku vikenda da je Jokanović blizu zvanične promocije na klupi reprezentacije Crne Gore. Ipak, danas su iznete drugačije tvrdnje.

Novi navodi su da 55-godišnji trener ne samo da nije odbio ponudu iz Podgorice, već da ponude nije ni bilo.

Uz to, Vijesti prenose i da Jokanović uopšte ne planira da u dogledno vreme preuzme neki nacionalni tim, pa ni selekciju Crne Gore.

Teško je bilo i očekivati da će Jokanović prihvatiti ovu ponudu, imajući u vidu njegova primanja u pređašnjim klubovima. Na Bliskom istoku -u katarskoj Al Garafi, Jokanović je imao primanja od 2.5 miliona funti!

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović

U svojim igračkim danima, Jokanović je od poznatijih klubova imao priliku da nastupa za Partizan, Vojvodinu, Ovijedo i Tenerife. Trag u Premijer ligi je ostavio u dresu Čelsija za koji je nastupao od 2000. do 2002. godine. 

Srpski stručnjak je trenersku karijeru započeo u Partizanu. Nakon toga bio je na različitim krajevima sveta, od Tajlanda do Izraela i Rusije. 

Ostaće upamćen kao prvi srpski trener u Premijer ligi. Pre nego što će preuzeti Fulam, sa kojim je debitovao kao premijerligaški stručnjak, Jokanović je uspeo da u najviši rang engleskog fudbala uvede Votford. Nažalost, rastanak je došao pre nego što je Jokanović dobio priliku da ubeleži makar jedan meč. 

Biće zanimljivo videti koja će biti sledeća Jokanovićeva stanica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading