ČELNICI JSD PARTIZAN ZAGRMELI! Sportsko društvo neće se koristiti u političke svrhe

Autor:

Sport

11.12.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JSD Partizan ne može da se zloupotrebljava

ČELNICI JSD PARTIZAN ZAGRMELI! Sportsko društvo neće se koristiti u političke svrhe

Foto: Starsport

Predstavnici JSD Partizan oglasili su se na Tviter nalogu sportskog društva povodom mogućih zloupotreba imena u svhru predizborne kampanje, ali i restorana u Humskoj 1. 

- JSD Partizan ne učestvuje u predizbornoj kampanji bilo kog kandidata ili liste, niti želi da bilo ko koristi Partizan u te svrhe - stoji u objavi crno-belih čemu je dodato:

- Zloupotreba nekadašnjeg restorana u Humskoj 1 i njegovo pretvaranje u prostor o kojem se pisalo u crnoj hronici, desilo se u vreme kada je aktuelna uprava našeg FK rukovodila Društvom. JSD Partizan će učiniti sve da se tom prostoru vrati originalna namena - navode predstavnici društva.

 

 

Podsetimo, aktuelni predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović, još je u oktobru govorio o svojim naporima da se sačuva  fudbalska sekcija kluba, pri čemu je i istakao svoj optimizam oko navedene situacije. 

- Ono što je jako važno napomenuti, je da se ovde nalazi većina klubova iz crno- bele porodice. Ono što mi je jako krivo i mislim da će se uskoro rešiti ta kriza u fudbalskom klubu Partizan, po informacijama koje imam. Nedostaje nam najveći klub od svih klubova ovde, koji bi trebalo da bude nosilac svih ovih projekata i da pomaže svim ostalim klubovima, ali se nadam da će se do Nove godine rešiti i taj problem, i kriza u fudbalskom klubu prestati više da postoji. Mi moramo da sačuvamo taj klub, zato što je taj klub, ponavljam, najmasovniji i bavi se najmasovnijim i najprofitabilnijim sportom na svetu. Moramo svi da nastavimo da radimo na tome da fudbalski klub izvučemo svi zajedno, svom snagom i mogućnostima. - zaključio je Ostoja Mijailović u oktobru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Nislija

11.12.2023 20:11

Kec u Nišu!!!!