SRPSKI KUM DIGAO GLAS! Miševi u odelima su UBICE Maradone!

Autor:

Sport

08.12.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti.

SRPSKI KUM DIGAO GLAS! Miševi u odelima su UBICE Maradone!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov bez dlake na jeziku govorio je o Dijegu Armandu Maradoni u podkastu "Kod Sport".

Proslavljeni as Barselone i osvajač četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama 1994. godine je sa legendarnim Argentincem bio u veoma dobrim odnosima.

Zbog toga je Bugarn i sebe okrivio za smrt "El Pibea":

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hristo Stoičkov

- Ja sam jedan od onih koji je najviše kritikovao Dijega. Kritikovao sam ga jer je ostao u kapsuli sa nekim ljudima koji su svaki dan šetali u kravati, u beloj košulji i u crnom odelu. Svaki dan su bili za istim stolom jer on je Dijego Maradona - rekao je Stoičkov i nastavio:

- Da nije bilo tog čoveka i njegovog imena, tih miševa nikad ne bi bilo. Za mene su to Maradonine ubice. Doveli su ga u taj položaj. Imali smo takve svađe sa njim, takve svađe da nemaš predstavu. Rekao sam da se razlikuje od njih. Ja sam jedan od krivaca što nisam insistirao do kraja. Nije slušao svoje prave prijatelje - istakao je Hristo Stoičkov, koga veže kumstvo sa poznatim srpskim muzičarem Miroslavom Ilićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading