GOLOVI PADALI KAO SNEG: Tereni se zabeleli, semafori "zavejani" strelcima

Autor:

Sport

06.12.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 14 pogodaka viđeno na dve utakmice osmine finala Kupa Srbije u kojima su slavili Čukarički i Voždovac.

GOLOVI PADALI KAO SNEG: Tereni se zabeleli, semafori "zavejani" strelcima

Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, a pobede nad Javorom sa 4:1 o Radničkim iz Sremske Mitrovice dobijaju još više na značaju ako se zna da su dueli odigrani po veoma teškim snežnim uslovima u Beogradu. Naime, "brđani" su savladali Javor iz Ivanjice sa 4:1 na svom stadionu na krovu tržnog centra, dok su "zmajevi" bili bolji od Radničkog u pravoj goleadi sa 6.3. Upravo je ta dva susreta obeležio sneg koji je padao, pa su uslovi za igru bili baš loši.

Nastavio je Čukarički sa odličnim partijama, pa je domaćina u vođstvo doveo Cvetković u 13. minutu, prednost je duplirao Kovač u 29, a do kraja prvog poluvremena evrogol je postigao Sisoko u 37, a pogodio je i Ivanović u 44. minutu. U nastavku meča gosti su preko Žuniora u 81. minutu postavili konačnih 4:1.

 

 

Kada je u pitanju drugi susret, do 26. minuta meča između Voždovca i Radničkog domaći su već vodili 4:0. Nešković je načeo rivala golom u trećem minutu, Vujanović se nadovezao u 16, a zatim su usledila dva brza gola Flemingsa u 22. i 26. minutu. Skrobanja je povisio na 5:0 tek što je nastavljeno drugo poluvreme, a šesti gol je za Zmajeve dao Jocić. Gosti su se tek tada trgli i postigli tri pogotka a u strelce su se upisali Micić (54), Tripković (62) i Đukanović (81).

Kup Srbije
Osmina finala

Utorak
Inđija – Novi Pazar 2:3 (2:3)

Sreda
Radnički Kragujevac - Smederevo 5:0 (1:0)
Vršac - Napredak 1:0 (0:0)
Čukarički - Javor 4:1 (4:0)
Voždovac - Radnički SM 6:3 (4:0)
Crvena zvezda - Radnički Niš
Mladost GAT - Vojvodina

Četvrtak
16.00 Partizan - Grafičar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading