OGLASIO SE VLADAN MILOJEVIĆ: Evo šta kaže o PROMENI SREDINE!

Autor: M. M.

Sport

05.12.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Zvezde izdao saopštenje.

OGLASIO SE VLADAN MILOJEVIĆ: Evo šta kaže o PROMENI SREDINE!

Foto: Starsport

Vladan Milojević više nije trener Apolona iz Limasola, a tim povodom oglasio se saopštenjem.

Bivši trener Crvene zvezde proveo je tri i po meseca na klupi kiparskog kluba.

Ovim saopštenjem voleo bih se zahvalim na podršci koju smo moje kolege i ja dobili od prvog dana otkako sam preuzeo Apolon Limasol. Osećam se ponosno na saradnju sa klubom ove veličine, koja nažalost nije dala rezultat i ishod kakav smo svi priželjkivali. Nažalost, naporan rad koji smo moje kolege i ja uložili zajedno sa fudbalerima nije dao željene rezultate kojima smo težili. Stoga nisam imao izbora nego da preuzmem svoj deo odgovornosti. Tako sam naučio tokom profesionalne karijere, da se sa teškim situacijama suočavam dostojanstveno i smiren - navodi Milojević i dodaje:

- Apolon je klub bogate istorije, veliki timovi uvek pronađu svoj put. Ubeđen sam da će se uskoro vratiti na vrh. Imao sam čast da radim sa izvrsnim profesionalcima, kako u trening centru u Kolosiju, tako i u kancelarijama kluba. Apolonu i njegovom osoblju želim sreću i neka uvek budu okruženi zdravljem - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading