ŽIVOT U PUSTINJI NE VREDI TIH PARA: Fudbaler se pokajao što je otišao u Saudijsku Arabiju pa pobegao glavom bez obzira

Autor:

Sport

05.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je vreme prolazilo nisam više to mogao da podnesem, rekao je sada već bivši fudbaler Hadžera.

ŽIVOT U PUSTINJI NE VREDI TIH PARA: Fudbaler se pokajao što je otišao u Saudijsku Arabiju pa pobegao glavom bez obzira

Foto: www.profimedia.rs

Saudijska Arabija postala je prava fudbalska oaza za asove koji su spremni da se za milione dolara presele u pustinju i tamo igraju fudbal. To su uradili Kristijano Ronaldo, Nejmar, Karim Benzema, te naši Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, kao i brojni drugi asovi. Jedan od njih je i bivši igrač Crvene zvezde Srđan Spiridonović, ali se on predomislio i napustio tamošnjeg drugoligaša Hadžera. Kako je austrijski fudbaler otkrio, život u takvom ambijentu je za njega bio nemoguć.

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

- Ne moram da nekoga lažem i okolišam. Svi znaju zašto ljudi idu u Saudijsku Arabiju. Ne vredi tog novca, ne meni, ne više. Kako je vreme prolazilo nisam više to mogao da podnesem - rekao je Spiridonović za austrijski Krone.

On je imao godišnju platu od 500.000 dolara, ali mu ni to nije bio dovoljan motiv da istrpi potpuno drugačiju formu života.

- Zaista sam uživao u jelima, ali za razliku od Evrope nedostajala mi je raznovrsnost. A, vrućina ne može rečima da se opiše. Onda zato ideš u krevet vrlo kasno i spavaš do podneva. Psihički samo bio vrlo umoran. Jedeš, spavaš, treniraš, gledaš TV. Tako mi je izgledao svaki dan, prilično dosadno. Život tamo jednostavno nije za mene. Sve se prihvata vrlo opušteno, nema stresa ni pritiska. Nema ni discipline ni ambicije na treningu. Za mene neobjašnjivo i neobično. Osećao sam se kao da igram sa rekreativcima, ljudima koji se fudbalom bave iz hobija. I brzo sam izgubio interesovanje. Oni žive u svom svetu - dodao je fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading