OGLASIO SE KLUB U KOM IGRA DRAGIŠA GUDELJ: Evo u kakvom je stanju fudbaler nakon što se srušio na terenu

Autor:

Sport

03.12.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler hitno prebačen u bolnicu na ispitivanja.

OGLASIO SE KLUB U KOM IGRA DRAGIŠA GUDELJ: Evo u kakvom je stanju fudbaler nakon što se srušio na terenu

Foto: instagram

Dragi Gudelj

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj (26) danas se srušio na terenu u toku utakmice njegove Kordobe i Melilje u španskoj trećoj ligi, a užasna scena iz Španije obišla je čitavu planetu.

Brat reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja zateturao se u 27. minutu utakmice i pao na teren, a ubrzo nakon toga se pridigao. Međutim, utakmica je prekinuta, pre svega zbog činjenice da se Dragiju to već dešavalo.

On je u martu ove godine kolabirao na terenu, a kasnije je utvrđeno da je imao srčani zastoj. Vratio se na teren, a sada se ponovo srušio, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu na ispitivanja. Zbog svega što se desilo, hitno se oglasio njegov klub Kordoba, koji je na društvenim mrežama potvrdio da se mladi fudbaler sada oseća dobro i da se nalazi na ispitivanjima u bolnici.

- Dragi Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu u Melilji na dalje medicinske testove, nakon što je napustio stadion "Alvarez Klaro". Čim budemo mogli, daćemo vam detaljnije informacije - glasi kratko saopštenje Kordobe.

 

 

Dragi je nedavno govorio o toj sceni iz marta, kada se takođe srušio na terenu i umalo izgubio život.

Vidite samo crno, crno i osećate kako vam se oči sklapaju. Otac je bio uz mene, ne mogu ni da zamislim kako se osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu. Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu - pričao je Gudelj.

Prema pisanju španskih medija, situacija ovog puta nije toliko ozbiljna kao ranije, ali iz predostrožnosti fudbaler je u bolnici na daljim ispitivanjima.

Da podsetimo,  defanzivac španskog tima se srušio tokom prvenstvenog meča trećeg ranga na Pirinejskom poluostrvu, što mu se dešava drugi put ove godine posle prvog incidenta koji se dogodio u martu.

Ni pola sata igre nije prošlo, a Gudelj se našao na zemlji posle čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading