SELEKTOR ENGLEZA STREPI: Mitrović je NAJOPASNIJI, SRBIJA ODUVEK STVARALA dobre fudbalere!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprezan je Geret Sautgejt.

SELEKTOR ENGLEZA STREPI: Mitrović je NAJOPASNIJI, SRBIJA ODUVEK STVARALA dobre fudbalere!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije u Grupi C Evropskog prvenstva najpre će odmeriti snage s moćnom Engleskom, 16. juna u Gelzenkirhenu, a tim podovom govorio je selektor "gordog albiona" Geret Sautgejt.

On je najpre izneo utiske sa žreba.

- Uvek je lepo kada vidite i dođete na žreb. Sada, kada su poznati rivali, počinjemo da planiramo i analiziramo rivale. Protivnike u grupi i njihove igrače poznajemo. Znamo i raspored. Kvalitet svih timova je jasan. Sve zemlje imaju dobre igrače gledajući iz ove perspektive - rekao je Sautgejt i osvrnuo se na ambicije njegovih izabranika:

- Nekoliko godina smo skupljali iskustvo. Očekivanja su velika. A, najpre je važno i najveći je izazov da izađemo iz grupe i kvalifikujemo se u nokaut-fazu.

O reprezentaciji Srbije imao je samo reči hvale, a naročito je izdvojio jednog igrača našeg tima.

- Jasno je da je Aleksandar Mitrović najopasniji. Njega sam gledao dok je igrao u Engleskoj. Mitrović je sigurno jedan od najboljih napadača na svetu. S obzirom da je Srbija zemlja sa manjom populacijom, oduvek ste stvarali dobre igrače. Tehnički dobre fudbalere. Biće jako teško - zaključio je Geret Sautgejt.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, a pre nego što je letos otišao u saudijski Al Hilal, godinama je branio boje londoskog Fulama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading