SUVO ZLATO: Mundijalski dresovi MESIJA KOŠTAJU ČITAVO BOGATSTVO! Ovo je i MILIJARDERIMA SKUPO!

Autor:

Sport

20.11.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dres Majkla Džordana prodat za 10,1 milion dolara prošle godine.

SUVO ZLATO: Mundijalski dresovi MESIJA KOŠTAJU ČITAVO BOGATSTVO! Ovo je i MILIJARDERIMA SKUPO!

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

Astronomska suma! Aukcijska kopmanija "Sotbi" saopštila je da su dresovi koje je argentinski fudbaler Lionel Mesi (36) nosio na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine procenjeni na deset miliona dolara.

Nesumljivo milijaderu i fudbalskom fanatiku koji će se počastiti ovako ekskluzivni sadržajem u kompletu stižu dresovi koje je kapiten svetskih prvaka nosio na utakmicama protiv Saudijske Arabije, Meksika, Australije, Holandije, Hrvatske i Francuske u finalu.

- Ako se procena od deset miliona ostvari aukcija bi mogla da ugrozi rekord za najskljupi sportski predmet ikad prodatDo sada rekord drži dres košarkaške legende Majkla Džordana koji je nosio tokom finala NBA lige 1998. godine i koji je prošle godine prodat za 10,1 milion dolara - podsećaju iz aukcijske kompanije "Sotbi".

Deo prihoda od prodaje biće doniran projektu UNICAS, inicijativi bolnice u Barseloni specijalizovane za retke dečije bolesti.

Vredna kolekcija dresova slavnog fudbalera naći će se na aukciji u decembru tekuće godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading