POJAČANJE ZA PIKSIJA PRED MEČ ODLUKE: Defanzivac NA raspolaganju za BITKU protiv Bugara!

Autor:

Sport

19.11.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti stižu iz Leskovca.

POJAČANJE ZA PIKSIJA PRED MEČ ODLUKE: Defanzivac NA raspolaganju za BITKU protiv Bugara!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije igra od 15.00 časova odlučujuću utakmicu za plasman na na EURO 2024. Bod je dovoljan da "orlovi" overe plasman na kontinentalno takmičenje nakon 23 duge godine čekanja, a pred ovaj meč stiže jedna ohrabrujuća vest.

Naime, Dragan Stojković Piksi može da računa na opciju više u sastavu tima, jer će u konkurenciji za meč biti i Srđan Babić.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Babić

 

Defanzivac Spartaka iz Moskve propustio je duel protiv Belgije u Leuvenu zbog problema sa virusom i bolom u grlu, a to je sada iza njega.

Stameni štoper odradio je poslednji trening i konkurisaće za startnu postavu.

Defanzivna linija u poslednje vreme predstavlja jednu od slabijih tačaka tima Dragana Stojkovića, tako da će Babićevo prisustvo svakako mnogo značiti.

Podsetimo još jednom, meč protiv Bugarske igra se od 15.00 časova na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, a možete ga pratiti uživo na LIVE blogu portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading