VAŽAN GOST NA MEČU SRBIJA - BUGARSKA: Čeferin stiže u Leskovac!

Autor:

Sport

18.11.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda prethodno s predsednikom Vučićem obiđe novi stadion u Zaječaru.

VAŽAN GOST NA MEČU SRBIJA - BUGARSKA: Čeferin stiže u Leskovac!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Aleksandar Čeferin i Aleksandar Vučić

Fudbaleri Srbije u nedelju od 15 časova imaće veliku podršku s tribina protiv selekcije Bugarske.

U pitanju je poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojem će "orlovi" izboriti plasman na kontinentalni turnir, i to prvi put posle skoro četvrt veka. Za to im je dovoljan samo bod protiv reprezentacije iz susedstva, a karte su uveliko rasprodate.

Istorijskom duelu prisustvovaće predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a dolazak je potvrdio i predsednik UEFA Aleksandar Čeferin.

Kako je ranije najavljeno, predsednik Vučić će u nedelju obići novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ u Zaječaru, koji će i zvanično biti otvoren nakon dve i po godine izgradnje.

On će biti u društvu rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije, a možda će im se na zaječarskom stadionu pridružiti i predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin. Nakon ceremonije gosti će krenuti ka Leskovcu.

Nakon stadiona u Leskovcu i Loznici, "Kraljevića" je treći novi stadion u našoj zemlji koji je izgrađen po najvišim standardima Evropske fudbalske organizacije - UEFA. Ova moderna sportska građevina prostire se na preko 11 hiljada kvadrata, a moći će da primi oko 8.000 posetilaca. U zaječarski stadion uloženo je više od 28 miliona evra, a po izgledu podseća na mnogo veću "Alijanc arenu" u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
RAZNI ARSINI

18.11.2023 22:17

E TAJ SLOVENAC TAJ CEFERIN POMOCU VLASTI POMAZE CRVENOJ ZVEZDI !