TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: POGINUO poznati fudbalski trener!

Autor:

Sport

12.11.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crne vesti iz komšiluka.

TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: POGINUO poznati fudbalski trener!

Foto: Printscreen youtube.com

U saobraćajnoj nesreći na putu Sofija - Varna, nedaleko od sela Šeremetja u Tarnovu, tragično je stradao poznati bugarski fudbalski trener Ferario Spasov (61).

On se vraćao u Loveč nakon utakmice između Loke (Gorna Orjahovica) i Dunava iz Loma, gde je radio kao trener.

Kako je saopštila policija, njegov Folksvagen Golf je naletio na beli sportski Mercedes koji se kretao velikom brzinom i prešao u suprotnu traku.

 

 


Spasov je preminuo na licu mesta, dok su dve osobe koje su bile u Mercedesu zadobile povrede.

 

 

Spasov je bio jedan od najpoznatijih fudbalskih trenera u Bugarskoj, a sa njim na čelu, klub Liteks iz Loveča je osvojio prvenstvo 1999. godine i Kup 2001. godine.

Takođe, vodio je i brojne druge klubove, uključujući i poznati CSKA Sofiju.

Bugarski velikan CSKA Sofija odao je počast svom bivšem menadžeru.

Sa velikim bolom i tugom vas obaveštavamo da je juče bivši trener CSKA Ferario Spasov poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Velikog Trnova. Uprava, igrači, stručni štab i svi zaposleni u CSKA izražavaju iskreno saučešće porodici, rođacima i rodbini Ferarija Spasova - stoji u saopštenju.


Ovo je druga tragedija u bugarskom sportu ove nedelje, nakon što su u saobraćajnoj nesreći na putu Loveč - Pleven, živote izgubili predsednik odbojkaškog kluba Olimpija iz Plevena i dva igrača, dok se treći nalazi u bolnici u životnoj opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading