ŠVAJCARCI U ŠOKU! Glazer SPUSTIO rampu! Golman Zvezde činio ČUDA i SAČUVAO Izrael u igri!

Autor:

Sport

15.11.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacije Izraela i Švajcarske remizirale su rezultatom 1:1 (1:0), u odloženoj utakmici Grupe I.

ŠVAJCARCI U ŠOKU! Glazer SPUSTIO rampu! Golman Zvezde činio ČUDA i SAČUVAO Izrael u igri!

Foto: www.profimedia.rs

Nisu uspeli izabranici Murata Jakina da iskoriste prvu priliku za odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto su i u drugom uzastopnom meču u kvalifikacijama ostali bez pobede!

Samo 180 sekundi delilo je "sajdžije" do plasmana na EURO, a onda ih je u šoku ostavio Vajsman golom u 88. minutu, kojim je Izrael ostao u trci za plasman na završni turnir.

Očigledno da je finiš utakmica koban po Švajcarce, budući da su protiv Rumunije ispustili 2:0 pogocima u 89. i 92. minutu, protiv lažne države Kosovo su primili gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, a sada 120 sekundi pre poslednjeg zvižduka.

Foto: www.profimedia.rs

 

Iako su gosti do vođstva došli golom Vargasa u 36. minutu, sjajne intervencije golmana Zvezde Omrija Glazera direktno su kumovale da Izrael ne primi još koji pogodak do kraja meča, čime bi praktično sve bilo rešeno.

Umesto toga, domaćin ga je čak i postigao, čime je produžio neizvesnost oko poretka u I grupi, pa će u nedelju mnogo toga biti poznato. Samo dva kola ostalo je do kraja kvalifikacija, Švajcarska i Rumunija imaju po 16 bodova, Izrael je na 12...

GRUPA I

Izrael - Švajcarska 1:1 (0:1)

/Vajsman 87 - Vargas 36/

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading