RONALDO SE VRAĆA U LIGU ŠAMPIONA: Na pomolu prsedan kakav se nikada nije desio

Autor:

Sport

15.11.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac i njegov klub dobijaju ponudu koju neće moći da odbiju.

RONALDO SE VRAĆA U LIGU ŠAMPIONA: Na pomolu prsedan kakav se nikada nije desio

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kristijano Ronaldo je poručio iz Saudijske Arabije da više nikada neće igrati u Evropi, ali Evropa ne može bez Portugalca. Zato je UEFA spremna na jedan od najvećih presedana u svojoj istoriji kako bi proslavljeni as opet zaigrao u Ligi šampiona. Naime, kako prenose mediji u Saudijskoj Arabiji, Evropska kuća fudbala zove u svoje elitno takmičenje saudijski Al Nasr za koji Ronaldo igra, a upravo je on ulaznica.

Republika

Foto: Uefa.com

 

Naime, UEFA planira novi format Lige šampiona sa 36 klubova koji će se nadmetati u formatu od četiri grupe sa po devet timova, s ti da će svaki igrati osam utakmica, četiri kod kuće i četiri u gostima. Nakon toga će se formirati tabela i osam prvoplasiranih će ići direktno u šesnaestinu finala dok će pozicionirani od 9. do 24. mesta ući u plej-of kako bi izborili mesto u nokaut fazi.

Nema sumnje da bi Ronaldu to bilo izazov jer je osvajao Ligu šampiona i postigao je u njoj 140 golova. S druge strane, Al Nasr bi imao priliku da se odmeri sa najboljim evropskim ekipama i da dodatno zaradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading