"KUME BRATE" I TRI PRSTA PO SRPSKI: Mihini sinovi svim srcem uz Dekija

Autor:

Sport

08.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan i Nikolas u Budimpešti uz Dejana Stankovića.

"KUME BRATE" I TRI PRSTA PO SRPSKI: Mihini sinovi svim srcem uz Dekija

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković bili su nerazdvojni, a kada je proslavljeni defanzivac izgubio utakmicu protiv leukemije Deki je bio taj koji se među poslednjima, uz porodicu i prijatelje oprostio od svog velikog prijatelja i kuma. Porodice Mihajlović i Stanković duboko su vezane i posle Mihne smrti, a to su potvrdili i Sinišini sinovi Dušan i Nikolas podrškom kada je sada njemu ona najpotrebnija.

Republika

Foto: instagram.com/dusanmiha11

 

Naime, Mihini sinovi su otputovali iz Italije u Budimpeštu da bi bili uz kuma Dekija u utakmici četvrtog kola Lige konferencija koju će njegov Ferencvaroš sutra igrati protiv Genka. Dušan i Nikolas su otišli sa kumom na ručak a fotografija koju su okačili na društvenim mrežama poslala je mnogo jaču poruku od one da će uvek biti tu za njega. Naime, oni drže podignuta tri prsta čime su pokazali da su vezani za Srbiju i Srbe i posle očeve smrti, dok je u pozadini išla pesma Šabana Šaulića "Kume, brate".

Kada su Stankovićevi rezultati u pitanju, Ferencvaroš je drugi na tabeli F grupe Lige konferencije jer posle tri odigrana kola ima jednu pobedu i dva nerešena meča. Fjorentina je prva sa isto toliko bodova, a pet bodova ima i trećeplasirani Genk, dok je Čukarički poslednji bez ijednog boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading