VELKI INCIDENTI PRED LIGU ŠAMPIONA: Huligani izboli navijača, bilo ih je oko 50 u grupi! RANJEN I POLICAJAC!

Autor:

Sport

07.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene.

VELKI INCIDENTI PRED LIGU ŠAMPIONA: Huligani izboli navijača, bilo ih je oko 50 u grupi! RANJEN I POLICAJAC!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Milan dočekuje PSŽ u Ligi šampiona (21 čas), a pre tog meča došlo je do tuče između huligana u kojoj je jedno lice izbodeno nožem. Stradao je, pišu italijanski mediji, navijač francuskog kluba kada je u ponedeljak došlo do sukoba u kojem grupa od oko 50 huligana Milana napala pristalice gostiju.

Brzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć. Inicijalna informacija sa Apenina glasila je da je povređeni navijač u kritičnom stanju, ali je to ubrzo demantovano. Neimenovi navijač "svetaca" se nalazi u bolnici i nije životno ugrožen, ali će biti podvrgnut operaciji.

- Huligani su došli u deo grada Navigli i nosili su kacige i dimne bombe. Napali su obične navijače Pari Sen Žermena, koji su bili tu u kafićima. Jedan čovek je izboden nožem u predelu noge i prebačen je u bolnicu - navode italijanski mediji.

Dodaje se i da je došlo i do međusobnog sukoba ultrasa PSŽ u drugom delu grada i da je jedan policajac ranjen.

- Mi osuđujemo bilo kakav vid nasilja. Fudbal je za nas strast, ne mržnja. Sport treba da ujedini, ne da deli ljude - navodi se u saopštenju Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading