ŽESTOK UDAR NA SRBINA! Navijači vređali Vlahovića

Autor:

Sport

06.11.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijateljski doček za srpskog reprezentativca

ŽESTOK UDAR NA SRBINA! Navijači vređali Vlahovića

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa nastavljaju sa sjajnim igrama u Seriji A, a u 11. kolu uspeli su da savladaju Fjorentinu rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Mireti, na asistenciju Kostića.

Međutim, uvod u ovaj susret bio je veoma buran. Navijači Fjorentine još jednom su iskazali svoje nezadovoljstvo prema Dušanu Vlahoviću, koji je prešao iz njihovog kluba u Juventus. Smatraju ga izdajnikom i dočekali su ga "na nož". Na tribinama se mogao čuti huk rasističkih povika, ali je Vlahović na sve to odgovorio na najbolji mogući način - šmekerski i bez reči.

Srpski fudbaler je ušao u igru sa klupe i proveo na terenu malo više od 20 minuta. Međutim, u tom kratkom vremenu uspeo je da zaseni sve ostale aktere meča. Kada su ga sa tribina vređali rasističkim povikom, Vlahović je jednostavno stavio slušalice u uši, nasmejao se i nastavio da se fokusira na utakmicu. Njegov potez je oduševio mnoge, a ovaj gest će se sigurno prepričavati još dugo.

Što se tiče same utakmice, Juventus je odigrao odličan meč i zasluženo došao do tri boda. Ovo je bila još jedna u nizu pobeda koja ih vodi ka vrhu tabele Serije A. Sa druge strane, Fjorentina će morati da se potrudi da popravi svoju igru kako bi izbegla opasnu zonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading