DULJAJ ISPUNIO OBEĆANJE MATIĆU, PA MU PORUČIO: Doneo sam ti DRES, sad ti meni DAJ DVA!

Autor:

Sport

01.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro raspoloženje trenera Partizana i veliko poštovanje prema nekadašnjem reprezentativcu Srbije.

DULJAJ ISPUNIO OBEĆANJE MATIĆU, PA MU PORUČIO: Doneo sam ti DRES, sad ti meni DAJ DVA!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Nakon pobede Partizana nad Jedinstvom 1:0 u šesnaestini finala Kupa Srbije, trener crno-belih obratio se Nemanji Matiću, prema kom gaji veliko poštovanje.

- Želim Jedinstvu da uđe u viši rang, da se sretnemo gore. Imate osobu koja to zaslužuje, to je Nemanja Matić koji ne samo što je sjajan fudbaler, već ima i sjajne ljudske kvalitete. Ovom prilikom ga pozdravljam, obećanje sam ispunio. Doneo sam Saldanjin. Sad ja njega molim da donese dva dresa za moja dva sina. Mora tako, imam ih dvojicu - rekao je nasmejani Igor Duljaj.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Ub

Nemanja Matić

 

Pohvalio je strateg “parnog valjka” atmosferu na Ubu.

– S obzirom da je radan dan, bio je pun stadion. Prelepa atmosfera. Jedinstvo je imalo veliku podršku, imali smo i mi. Za nas mnogo teška utakmica, mnogo je teško preći iz prvenstva na Kup utakmicu. Očekivao sam da će ovako biti, nisam smeo mnogo da menjam. Bila je samo poslednja linija nova, ovo ostalo su bili igrači koji igraju. Čestitam kolegi Jovanoviću, njegova ekipa je bila agresivna. Nisu se uplašili, želeli su da nas pobede. Morali smo da ubacimo Saldanju i Zahida u drugom poluvremenu, posle toga je drugačije izgledalo - rekoa je Duljaj.

Sve misli Partizana usmerene su ka Novom Pazaru.

- Najvažnija utakmica, to je utakmica u Pazaru protiv Pazara koji odlično igra. Interesuje nas u ovom trenutku samo Novi Pazar  - zaključio je Igor Duljaj.

Partizan gostuje Novom Pazaru 6. novembra, a ovo će biti prilka da crno-beli produže svoj niz pobeda u domaćem šampionatu koji je trenutno na broju 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading