UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda trener Liona dan nakon huliganskog napada u Marseju!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede će zaceliti, ali gorak ukus u ustima ostaje.

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda trener Liona dan nakon huliganskog napada u Marseju!

Foto: Tanjug/AP

U nedelju uveče na programu je bio jedan od veći derbija francuskog klupskog fudbala u kojem su na stadionu Velodrom trebale da se sastanu ekipe domaćeg Olimpika iz Marseja i Liona.

Od ranije je poznato da navijači dva kluba nisu u baš najboljim odnosima i da neretko izbijaju sukobi dve navijačke grupe, ali su dešavaja  uoči samog susreta prevazišla sva očekivanja.

Naime, navijači domaćeg sastava kamenovali su autobus sa igračima i stručnim štabom Liona, a najgore je prošao trener gostiju Fabio Groso kojeg je kamen direktno pogodio u glavu i naneo mu teže povrede.

Samo dan nakon nemilih scena u Marseju, Fabio Groso je objavio i svoju fotografiju na kojoj se vidi trenutno stanje njegove povrede.

 

 

Treba napomenuti da je policija u Marseju brzo reagovala i tokom prethodne noći uhapšena su devetorica huligana za koje se sumnja da su načinila vandalski čin.

Meč između Olimpika iz Marseja i Liona nije odigran.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading