SADA JE I DEFINITIVNO! Lajpcig bez jednog od NAJBOLJIH stiže na megdan Zvezdi!

Autor:

Sport

30.10.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baharov tim to mora da iskoristi.

SADA JE I DEFINITIVNO! Lajpcig bez jednog od NAJBOLJIH stiže na megdan Zvezdi!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Lajpciga su savladali Zvezdu na Red bul areni rezultatom 3:1 i napravili veliki korak ka drugoj fazi takmičenja u Ligi šampiona.

"Bikovi" će narednog utorka, 7. novembra, od 21 čas gostovati na Marakani i pokušati da obezbede prolaz dalje, dok izabranike Baraka Bahara samo pobeda ostavlja u trci s Jang Bojsom za osvajanje treće pozicije ili, eventualno, da se nekim čudom domognu druge pozicije.

Nemački viceprvak ima trenutno šest bodova, čak pet više od srpskog šampiona, ali će na stadion "Rajko Mitić" doći bez povređenog Danija Olma. Hrvatski reprezentativac odsustvovaće najmanje šest nedelja zbog povrede ramena, izjavio je danas trener nemačkog kluba Marko Roze.

Foto: www.profimedia.rs

Dani Olmo u meču protiv Crvene zvezde

On se povredio pre dva dana na meču devetog kola Bundeslige protiv Kelna (6:0).

- Olmo nudi celom timu smirenost, ritam i kontrolu. On asistira i postiže golove i samim tim je nezamenljiv igrač za nas. Imam veliko poverenje u momke, u ekipu, u naš kvalitet. Šteta je što Olmo nije tu i sada moramo bez njega, vratiće se pre Božića - rekao je Roze, prenosi zvanični sajt kluba.

Hrvat će propustiti preostale tri utakmice u Ligi šampiona, protiv Crvene zvezde, Mančester sitija i Jang Bojsa, kao i mečeve u Bundesligi i u nacionalnom kupu. Fudbaleri Lajpciga igraće sutra protiv Volfzburga u Kupu Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading