"OSLOBODITE NAS, OSLOBODITE PALESTINCE, OBEĆAO SI...." Hamas objavio ŠOKANTAN snimak - tri žene koje drže kao taoce kritikuju Netanjahua: "Mi patimo zbog tvog neuspeha!" (VIDEO)

Autor:

Svet

30.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamas je u ponedeljak objavio video snimak na kojem se vide tri žene zarobljene u Pojasu Gaze, u kom jedna od njih kritikuje premijera Benjamina Netanijahua.

"OSLOBODITE NAS, OSLOBODITE PALESTINCE, OBEĆAO SI...." Hamas objavio ŠOKANTAN snimak - tri žene koje drže kao taoce kritikuju Netanjahua: "Mi patimo zbog tvog neuspeha!" (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter @ytirawi

Prema poslednjim informacijama, broj talaca koje u Pojasu Gaze drži palestinska militantna organizacija Hamas povećan je na 239. Ovaj broj nije konačan jer vojska istražuje nove informacije. Među taocima ima i stranih radnika. Dodatno, broj nestalih osoba čija je sudbina trenutno nepoznata iznosi 401.

 

 

Na snimku se vide tri žene, a jedna izgovara poruku premijeru Izraela: 

"Benjamine Netanjahu, zdravo! Hamas nas drži u zarobljeništvu 23 dana... Juče je bila konferencija za novinare porodica zarobljenika i znamo da je trebalo da dođe do prekida vatre, a vi ste trebali da nas oslobodite, trebalo je da nas oslobodiš, obećao si da ćeš nas osloboditi. Međutim, mi patimo od vašeg političkog, bezbednosnog i vojnog neuspeha, zbog "promašaja" koji ste napravili 7. oktobra, jer nije bilo vojnika i niko nam nije dolazio, i niko nas ovde nije štitio. A mi smo nevini i nevini građani, građani koji plaćaju porez državi. Izrael, sada smo u zatočeništvu pod „bez uslova“. Vi nas ubijate. Hoćete li da nas sve pobijete? Hoćeš da nas vojska ubije? Zar nije dovoljno što si ih sve poklao? Zar vam nije dovoljno što je bilo mnogo ubijenih izraelskih civila? Oslobodi nas sada, pusti Palestince. hajde da ih sve oslobodimo. Zaslužujemo da se vratimo. Za naše porodice, sada, sada“, govori žena na snimku. 

Za sada nema zvanične potvrde da se zaista radi o taocima koje drži Hamas i da je snimak autentičan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading