MALER ZA ARSENAL: Dvojica važnih fudbalera VAN STROJA NEKOLIKO NEDELJA!

Autor:

Sport

27.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabrijel Žesus i Tomas Parti povređeni.

MALER ZA ARSENAL: Dvojica važnih fudbalera VAN STROJA NEKOLIKO NEDELJA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala

Fudbaleri Arsenala Gabrijel Žesus i Tomas Parti pauziraće nekoliko nedelja zbog povreda, saopštio je danas menadžer londonskog kluba Mikel Arteta.

- Žesus zbog povrede neće igrati do reprezentativne pauze, a kod Partija je za nijansu bolja situacija ali sigurno neće igrati narednih nekoliko utakmica. Obojica imaju probleme sa povredom mišića - rekao je Arteta na konferenciji za medije.

Arsenal ima izuzetno zgusnut raspored do 15. novembra i reprezentativne pauze, odigraće tri meča Premijer lige (kod kuće protiv Šefild Junajteda i Barnlija, u gostima protiv Njukasla) i po jedan u Ligi šampiona (Sevilja) i Liga kupu Engleske (Vest Hem).

Žezus je bio najzaslužniji za trijumf "topždija" u trećem kolu Lige šampiona nedavno, pošto je najpre u 49. asistirao Gabrijelu Martineliju, a onda u 53. minutu postigao gol za pobedu svog tima od 2:1 na stadionu "Ramon Sančez Pishuan".

Nadu Andalužanima vratio je srpski internacionalac i reprezentativac Nemanja Gudelj, pogotkom u 58. minutu, ali je londonski klub uspeo da sačuva pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading