ŠUT KARTA: Mladen Krstajić DOBIO OTKAZ! Bugari na "ORLOVE" sa NOVIM selektorom!

Autor:

Sport

26.10.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivana odluka nakon slabih rezultata.

ŠUT KARTA: Mladen Krstajić DOBIO OTKAZ! Bugari na "ORLOVE" sa NOVIM selektorom!

Foto: Tanjug AP

Mladen Krstajić smenjen je sa pozicije selektora fudbalske reprezentacije Bugarske.

Odluka je donesena na konferenciji za medije FS Bugarske, a još uvek nije poznato ko će ga naslediti na klupi.

- Odluka da Mladen Krstajić bude raspušten doneta je jednoglasno od strane Izvršnog komiteta. Svi smo razočarani. Pregovaramo sa novim trenerom, pred samim smo dogovorom. Pošto nemamo još konačnu odluku, ne mogu da saopštim o kome je reč. To ćemo saopštiti 1. novembra. Tada će biti organizovana pres konferencija. Razgovaramo sa više trenera, ne samo sa jednim. Neki su se već pojavili u medijima. Naš cilj je da nađemo najboljeg kako bi Bugarska mogla da bude na top nivou. Nismo zadovoljni rezultatima samo na godinu dana. Pokušali smo da podmladimo tim, ali znamo da su u sportu važni samo rezultati - rekao je Ivanov.

Republika

Foto: fss.rs

Mladen Krstajić i Dragan Stojković

 

Bugarska je imala očajne kvalifikacije za EP. Oni su trenutno poslednji u grupi sa dva boda u kojoj se nalazi reprezentacija Srbije (19 novembar), protiv koje se sastaju u poslednjem meču u kvalifikacijama.

Meč protiv Bugara će za izabranike Dragana Stojkovića biti ključan u borbi za plasman na EP, a Srbiji je potreban bod da bi i matematički obezbedila učešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading