ZLATNA LOPTA IDE VAN EVROPE: Neočekivana odluka potrešće fudbal

Autor:

Sport

25.10.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je malo ko očekivao imajući u vidu jaku konkurenciju.

ZLATNA LOPTA IDE VAN EVROPE: Neočekivana odluka potrešće fudbal

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Luis Suarez

Zlatna lopta završiće u rukama Lionela Mesija. Tako bar tvrdi dobro obabešteni fudbalski influenser iz Italije Fabricio Romano čije se informacije obično potvrde kao tačne. On tvrdi da nema dileme ko ove godine osvaja prestižnu nagradu.

 

 

O tome koliki je Mesi favorit za osvajanje Zlatne lopte, osme ukupno, svedoče kvote. Fudbaler Intera iz Majamija je apsolutni favorit sa kvotom 1,10, a slede Kilijan Mbape sa kvotom 5,00 i Erling Haland sa kvotom 7,50. Svečana ceremonija će biti održana u ponedjeljak, 30. oktobra u Parizu. Osim za najboljeg fudbalera glasaće se i za najbolji gol, kao i za najbolji tim u prethodnoj sezoni, kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji.

Osim pomenutih igrača, u konkurenciiji za još Andre Onana, Joško Gvardiol, Karim Benzema, Džamal Musiala, Mohamed Salah, Džud Belingem, Bukajo Saka, Kolo Muani, Kevin De Brujne, Bernardo Silva, Emilijano Martinez, Kviča Kvaratskhelija, Ruben Dijas, Nikolo Barela, Jasin Bunu, Martin Odegard, Julian Alvarez, Ilkaj Gundogan, Vinisijus Junior, Rodri, Lautaro Martinez, Antoan Grizman, Robert Levandovski, Kim Min-Jae, Viktor Osimen, Luka Modrić i Hari Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading