UEFA KAZNILA LITVANCE NAKON SRBIJE! Kapiten i bivši IGRAČ VOŽDOVCA hrabri navijače: SAMO VREĐAJTE PUTINA, mi ćemo platiti ceh!

Autor:

Sport

22.10.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

UEFA KAZNILA LITVANCE NAKON SRBIJE! Kapiten i bivši IGRAČ VOŽDOVCA hrabri navijače: SAMO VREĐAJTE PUTINA, mi ćemo platiti ceh!

Foto: Starsport

Duel Lasickasa i Ivanića

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je reprezentaciju Litvanije zbog političkih poruka njenih navijača na meču kvalifikacija za EVRO 2024 protiv Srbije u Kaunasu. A, tema je predsednik Rusije Vladimir Putin koji nije baš omiljena ličnost u toj baltičkoj državi.

Incident se dogodio prošlog meseca kada su "orlovi"  sa 3:1 savladali domaću selekciju.

Foto: FSS

STRELAC NA BALITKU: Mitrović

- UEFA je kaznila Fudbalski savez Litvnaije (LFF) sa 10.000 evra zbog skandiranja protiv Putina. A opet, jedan od vođa reprezentacije, Justas Lasickas, traži od navijača da nastave sa tim - izveštava litvanski medijski servis LRT (Litvanska radio-televizija), a prenose "Novosti":

- Nastavite da to skandirate, mi ćemo platiti kazne od naših bonusa, ako bude trebalo - poručio je Lasickas na Instagramu.

U petak je LFF najavio da će se žaliti na kaznu UEFA.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Litvanije ostala je bez šansi da se plasira na EVRO 2024, dok je ekipi selektora Dragana Stojkovića Piksija ostalo da osvoji još bod u poslednjem kolu, u Leskovcu protiv Bugarske 19. novembra, da bi prvi put posle 24 godine zaigra na kontinentalnom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading