ODAVNO NISTE VIDELI BOLJI GOL: Monako ga PRIMIO SA POLA TERENA, kao BORJAN protiv Čuke (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan pogodak postigao je Lamin Kamara.

ODAVNO NISTE VIDELI BOLJI GOL: Monako ga PRIMIO SA POLA TERENA, kao BORJAN protiv Čuke (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Fudbaleri iz francuske Lige 1 dobili su domaći zadatak. Postavio ga je Lamin Kamara, fudbaler Meca, već u devetom kolu tamošnjeg šampionata na gostovanju Monaku u "kneževini".

Senegalac rođen 2004. godine, naime, najverovatnije je već sada obezbedio titulu najlepšeg gola u sezoni! Kamara je sa svoje polovine prevario Švajcarca Koha na golu Monaka, a predatni Francuzi su već izračunali da je udaljenost iznosila tačno 57 metara. Igrao se tek četvrti minut utakmice na stadionu "Luj Drugi".

 

 

Fudbalske fanatici s naših prostora pamte sličnu scenu s ovih prostora, sa beogradske Marakane kada je sa slične udaljenosti savladan tadašnji golman Crvene zvezde Milan Borjan. U pitanju je bio prvenstveni meč Superlige Srbije u kojem je gostovao Čukarički.

Strelac gola za "brđane" tada je bio Luka Stojanović koji je pogodio sa oko 55 metara za 1:1. Uzalud pošto su crveno-beli na kraju slavili sa 3:1.

Što se meča Monako - Mec tiče, okončan je posle preokreta. Nakon spektakularnog gola Kamare domaći su golovima ruskog internacionalna Aleksandara Golovina stigli do 2:1. Sjajni vezista pogodio je 42. i 55. minutu i doneo Monaku ukupno 20. bod i prvo mesto na tabeli Lige 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading