LEGENDA PARTIZANA OGORČENA! Lansirajte ga iz kluba! Odmah pešice da ode kući! U njegovoj zemlji Srbe HAPSE zbog TOGA!

Autor:

Sport

21.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni trener komentarisao je incident koji se dogodio u meču Spartak - Partizan.

LEGENDA PARTIZANA OGORČENA! Lansirajte ga iz kluba! Odmah pešice da ode kući! U njegovoj zemlji Srbe HAPSE zbog TOGA!

Foto: star sport

Još uvek se fudbalskom čaršijom prepričava nemili incident iz Subotice, u kome je holandski internacionalac u dresu Partizana Kvinsi Menig nasrnuo na trenera crno-belih Igora Duljaja, zbog odluke da ga šef struke "parnog valjka" zameni!

Ovaj skandal bez presedana prokomentarisao je i Ivan Golac, živa legenda kluba iz Humske.

 - To nije normalno ni za seoski nivo fudbala, a kamoli za klub renomea i ugleda kakav je Partizan. To je pokazatelj velikih problema koji su nagomilavani decenijama. I onda sve to ovako eskalira. Kad je nešto nezdravo i trulo, onda se ovo desi. Meni sve to nije normalno. Suludo je da igrač nasrne na trenera, šta god da je razlog. Treba tog momka lansirati iz kluba, peške treba da ide iz Humske - rekao je Golac za "Kurir" i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

- Šest decenija sam u fudbalu, ne sećam se da se išta slično dogodilo u Partizanu. Ovo je nečuveno. Ako su njih dvojica imali nesuglasica, onda to treba da reše kao muškarci, u svlačionici, a ne ovako, hvatanjem za gušu i nasrtanjem na trenera. Na šta to liči? Zna li taj momak iz Holandije da je napravio kriminalni akt i da se za to ide u zatvor... Šta bi se desilo da je neki naš igrač na takav način napao trenera u Holaniji? Možete li da zamislite? Menig je stranac... Takva drskost, primitivizam i bezobrazluk... Kako je uopšte taj momak završio u Partizanu? Ko ga je birao? - niže pitanja Golac.

Trener crno-belih je otkrio da fudbaleri Partizana imaju ozbiljnih problema, da su bez novca, hrane, da mogu biti izbačeni iz stanova...

- Šta više reći na to? Pre nekoliko meseci, ne tako davno, na stadionu nije bilo struje. Sve mislim, šta se to piše, nije istina... Da se takve stvari ne mogu dešavati u Partizanu. Vrlo je teško biti pametan. Kad čujete takve stvari, ne možete, a da se ne saosećate sa igračima. I sam sam bio fudbaler Partizana, ali nikada u takvoj situaciji - istakao je Ivan Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading