FSS SE OGLASIO! Odlučeno gde će "orlovi" igrati meč ODLUKE protiv Bugara!

Autor:

Sport

19.10.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što se i najavljivalo, Srbija će poslednji kvalifikacioni duel odigrati na novoizgrađenom stadionu Dubočice u Leskovcu.

FSS SE OGLASIO! Odlučeno gde će "orlovi" igrati meč ODLUKE protiv Bugara!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Srpski reprezentativci zvanično još nisu obezbedili plasman na prvenstvo u Nemačkoj, iako bi utakmica u Leskovcu mogla da bude gotovo revijalna ukoliko Crna Gora tri dana ranije kao domaćin ne savlada Litvaniju.

Nije krio sreću selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi posle pobede na Marakani protiv "hrabrih sokolova", kao da se Srbija već plasirala na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Ipak, matematika kaže da Tadić i drugovi još nisu zvanično obezbedili mesto na takmičenju gde smo poslednji put učestvovali 2000. godine.

Ukoliko Crna Gora 16. novembra pobedi Litvaniju u Podgorici, Srbija neće smeti da se kocka tri dana kasnije u duelu sa Bugarskom i moraće da osvoji bar bod protiv komšija u poslednjem kolu kvalifikacija.

Fudbalski Savez Srbije je danas potvrdio da će se okršaj "orlova" i Bugara, kako je i najavljivano odigrati baš u Leskovcu, na novom stadionu Dubočice kapaciteta preko 8.000 sedećih mesta.

 

 

Termin odlučujuće utakmice za plasman na šampionat Starog kontinenta, na koji čekamo 24 godine, biće popodnevni s početkom u 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading