ZVEZDIN BISER ISPUNIO SNOVE! Zbog OVOG se trenira fudbal!

Autor:

Sport

19.10.2023

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj igrača iz omladinske škole debitovalo je za prvi tim Crvene zvezde u Kruševcu.

ZVEZDIN BISER ISPUNIO SNOVE! Zbog OVOG se trenira fudbal!

Foto: FK Crvena zvezda

Na tom spisku našao se i Veljko Vukojević, prvi fudbaler rođen 2006. godine, kome je trener Barak Bahar dao šansu da debituje u timu Zvezde u ubedljivoj pobedi nad Trajalom od 6:0.

- Velika čast i privilegija. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, drago mi je što sam imao priliku na terenu da budem i sa sjajnim i iskusnim fudbalerima, ali i drugarima iz Omladinske škole. Lepa motivacija pred večiti derbi u omladinskoj konkurenciji koji nas čeka u petak, ali i ne samo za to, već i za sve ono što je ispred mene u narednom periodu. Zbog ovakvih stvari se trenira fudbal i ovo je ono što je najlepša moguća stvar za svakog dečaka - da istrči u dresu kluba za koji navija - emotivno će Vukojević.

Foto: FK Crvena zvezda

Veljko Vukojević

Mladi krilni napadač rodom iz Šapca, uspeo je da za 11 minuta na teren pokaže da poseduje izuzetne brzinske sposobnosti.

- Bila je utakmica već rešena kada smo ušli na teren, ali smo videli još dva gola i to od Mijatovića i Šljivića sa kojima sam bio saigrač kada smo osvojili Kadetsku ligu Srbije. Čestitam im, kao i mom sadašnjem saigraču Milosavljeviću. Čuo sam posle meča da je treći najmlađi debitant u istoriji kluba, nije mala stvar. Takođe, hvala mojoj porodici i prijateljima što su uvek uz mene - zaključio je Vukojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading