ZVEZDIN DEBITANT ISPUNIO DEČAČKI SAN! Knežević: "Poseban DAN za mene"!

Autor:

Sport

18.10.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani izdanak Omladinske škole Crvene zvezde - Nikola Knežević, debitovao je za seniorski tim srpskog šampiona u trijumfu nad Trajalom u šesnaestini finala Kupa Srbije.

ZVEZDIN DEBITANT ISPUNIO DEČAČKI SAN! Knežević: "Poseban DAN za mene"!

Foto: FK Crvena zvezda

Osim toga, Knežević je na debiju upisao prvenac za Crvenu zvezdu, koji će mu mnogo značiti na startu profesionalne karijere u seniiorskim vodama.

- Navijam za Zvezdu ceo život, prošao sam sve mlađe selekcije kluba i zaista sam sanjao o ovom danu. Zahvalio bih se stručnom štabu na ukazanom poverenju koje sam, nadam se, partijom na terenu uspeo da opravdam. Postigao sam gol, uspeli smo ubedljivo da pobedimo i prođemo u narednu rundu takmičenja, tako da zaista poseban dan za mene. Bila je sjajna atmosfera, dosta naših navijača, što mi je dodatno uveličalo debi. Nastaviću da vredno radim i treniram, te se nadam da je predamnom još mnogo utakmica u Zvezdinom dresu - počeo je Knežević.

 
Baharov tim je slavio 6:0 protiv Trajala, a ol iz 77. minuta mu je definitivno obeležio "vatreno krštenje" na pravi način.

- Neverovatan osećaj je postići gol na debiju. Zvezdino sam dete i definitivno sam ovim ostvario fudbalski san. Idemo sad ka duploj kruni, ovo je tek prva prepreka - uz osmeh će Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading