PODRŠKA ZA SERGEJA I VANJU: Tetke i teča bodre ih sa tribina Marakane!

Autor:

Sport

17.10.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodbina naših asova stigla na Marakanu!

PODRŠKA ZA SERGEJA I VANJU: Tetke i teča bodre ih sa tribina Marakane!

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije u ovim trenucima igraju bitan meč protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a rezultat je 2:1.

Na tribinama Marakane, najvećeg srpskog stadiona, nalazi se oko 30.000 navijača, a među njima je i brojna rodbina naših fudbalera. U masi naroda koji iščekuju novu pobedu "orlova" ističe se jedna neobična ekipa - članovi porodice dvojice naših asova, Sergeja i Vanje Milinković Savić.

U pitanju su tri tetke i teča rođene braće iz tabora "orlova", koji su za važan meč došli u dresovima našeg golmana. Bili su voljni da ispoziraju kameri našeg objektiva i kažu nekoliko reči.

Foto: Republika

RASPOLOŽENJE: Tetke i teča naših asova

- Uvek smo uz Sergeja i Vanju. Nema potrebe za brigu, bez obzira na sve, idemo na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj - poručuju bliski rođaći Sergeja i Vanje.

Golman Milinković Savić dobio je poverenje selektora Stojkovića i od početka meča je među stativama, dok je vezni fudbaler Sergej ušao sa klupe.

 Vanja, golman Torina, zaključno sa utakmicom protiv "sokolova" upisao je 17 nastupa za Srbiju, dok je Sergej na 47 utakmica postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading