NAKON MASAKRA U BRISELU: Prekinut meč Belgija - Švedska, fudbaleri NEĆE DA IGRAJU!

Autor:

Sport

16.10.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledice krvavog pira.

NAKON MASAKRA U BRISELU: Prekinut meč Belgija - Švedska, fudbaleri NEĆE DA IGRAJU!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon pucnjave u kojoj se dogodila u prestonici Belgije - Briselu, prekinuta je utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između "crvenih đavola" i selekcije Švedske.

U ovom jezivom incidentu poginula su dvojica navijača iz Švedske, pa su fudbaleri te zemlje odbili da se vrate na teren. Igrači Švedske su tokom poluvremena saopštili da ne žele da se vraćaju na teren i igraju drugo poluvreme. Još uvek nije poznato da li će i kada utakmica biti nastavljena. Meč je prekinut pri rezultat 1:1. Za Belgiju je strelac bio Romelu Lukaku, a za goste Viktor Đokeres.

Foto: https://www.profimedia.rs/

Detalj sa meča

Podsetimo, ubica je nakon napada na društvenim mrežama objavio snimak u kojem tvrdi da je pripadnik Islamske države i da će "pobiti nevernike". U govoru punom mržnje rekao je da je ubio dvoje ljudi da bi "osvetio muslimane, koji žive i umiru za svoju veru".

Foto: www.profimedia.rs

Mesto zločina

Uoči napada, Slajem Slouma, koji je verovatno izvršilac ovog jezivog zločina, napisao je poruku da je muslimansko dete juče brutalno ubijeno u Čikagu, te da bi "u slučaju da se to desilo hrišćanskom detetu, takav akt bio proglašen za terorizam, a ne samo brutalan zločin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading