RONALDOMANIJA U BiH: Dodikova ćerka: Ne biste ga videli DA NIJE SRBA!

Autor:

Sport

16.10.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik vam je Srbin, a i selektor, brutalno je odgovorila provokatorima Miloradova naslednica Gorica.

RONALDOMANIJA U BiH: Dodikova ćerka: Ne biste ga videli DA NIJE SRBA!

Foto: Profimedia, Youtube/BanjalukaNET

Reprezentacija Portugala na čelu sa Kristijanom Ronaldom gostuje večeras u Zenici (20.45) Bosni i Hercegovini u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prednost da se fotkaju sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji imala su deca poznatih roditelja, fudbalera Džeka, Pjanića i drugih, kao i političara... U Zenicu je stigla i ćerka Milorada Dodika - Gorica, koja je takođe iskoristila priliku da svom nasledniku obezbedi uspemenu sa Ronaldom. Osim toga, ona je i rođaka predsednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića.

To je bio povod fanovima "zmajeva" da na Instagramu provociraju Dodikovu.

- Ne bi ga videla da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se - upitao je jedan od pratilaca, na šta je Gorica imala spreman odgovor:

- Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju - poručila je ćerka Milorada Dodika.

Usledile su brojne uvrede i pretnje.

- Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inbox, a koji se odnose na 'suživot' naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno! - napisala je Gorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading