TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Policija pronašla telo Gudeljevog saigrača!

Autor:

Sport

16.10.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti stižu iz Španije, gde je policija pronašla telo Alvara Prijeta (18), bivšeg igrača Kordobe za kojim se tragalo nekoliko dana.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Policija pronašla telo Gudeljevog saigrača!

Foto: printscreen/twitter

Alvaro Prijeto

Telo nastradalog mladića pronađeno je između dva vagona voza, pošto ga je snimila kamera španske televizije. Mladić je na sebi imao odeću koju je imao u vreme nestanka, a policija je potvrdila da telo pripada Alvaru Prijetu.

Odmah je policija izdala saopštenje nekoliko sati nakon što je telo pronađeno, navodeći da voz u kojem je pronađeno telo nije bio u saobraćaju nedeljama da je bio pokvaren i da nije imao nikakav pokret, niti je bio na bilo kakvoj inspekciji ili održavanju i da se nije pomerao od 24. avgusta prošle godine, a da je na današnji dan obavljao interni manevar bez pružanja usluga putnika.

Foto: printscreen/Instagram

 

Nesrećni mladić je pre nekoliko dana otputovao u Sevilju u pratnji još jednog mladića, a u sredu su bili u noćnom klubu u Sevilji. Četvrtak je bio poslednji dan kada je neko čuo za njega. Trebalo je da putuje za Kordobu, ali je imao problema sa kartom i praznom baterijom na telefonu, pa je odlučio da uđe u drugi voz bez odgovarajuće karte i da ne ide za Kordobu.

Osoblje voza ga je nateralo da siđe iz njega, kada je na stanici Santa Justa poslednji put snimljen preko sigurnosnih kamera. Nažalost, posle potrage koja je trajala nekoliko dana, ispostavilo se da je Prijeto pronađen mrtav.

Inače, Alvaro je bio i saigrač srpskog fudbalera Dragiše Gudelja, koji se oprostio od njega sledećim rečima:

- Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Svi smo sa vama. Počivaj u miru Alvaro - napisao je Dragiša Gudelj na društvenim mrežama.

Od Prijeta se oprostio i Dragišin brat, srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, takođe putem Instagrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading