NAPADAJU TROFEJ! Napoli će ponovo biti šampion Serije A

Autor:

Sport

10.10.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napoli će se i ove sezone boriti za titulu, rekao je De Laurentis

NAPADAJU TROFEJ! Napoli će ponovo biti šampion Serije A

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

Predsednik Napolija izjavio je danas da je uveren da će se klub iz Napulja i ove sezone boriti za titulu u Seriji A, prenose italijanski mediji. De Laurentis je na konferenciji za medije u Rimu prokomentarisao trenutnu situaciju u klubu iz Napulja.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Predsednik kluba iz Italije

 

Napoli je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, a trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Lućano Spaleti je na kraju prošle sezone napustio Napoli, pošto je preuzeo reprezentaciju Italije, a klub iz Napulja je preuzeo Rudi Garsija.


- Siguran sam da ćemo se i ove sezone do samog kraja boriti za titulu šampiona. Tokom leta bio sam u kontaktu sa nekoliko trenera. Tijago Mota nije želeo da dođe, a odradio sam i nekoliko razgovora sa Luisom Enrikeom. Hvala bogu što nije došao u Napulj, pogledajte šta radi sa Pari Sen Žermenom - rekao je De Laurentis.

On se protivi ideji da se Superkup Italije ponovo igra u Saudijskoj Arabiji.
- Da li vidite šta se događa u Izraelu? Siguran sam da će biti zabranjeno da se leti iznad tog regiona. I sada da mi idemo tamo da bi neko zaradio par miliona više? Igrajmo na Olimpijskom stadionu u Rimu - zaključio je predsednik Napolija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading