PROBLEM ZA ENGLEZE: Protiv Italije bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Autor:

Sport

09.10.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za izabranike Gereta Sautgejta.

PROBLEM ZA ENGLEZE: Protiv Italije bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Foto: Tanjug/AP

Bukajo Saka slavi gol

Fudbaler Arsenala Bukajo Saka zbog povrede kolena neće igrati za reprezentaciju Engleske na mečevima protiv Australije i Italije.

Saka je zbog povrede propustio jučerašnji derbi meč osmog kola Premijer lige protiv Mančester sitija (1:0). On je prethodno igrao na 87 uzastopnih utakmica u Premijer ligi.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) je saopštila da je medicinski tim reprezentacije potvrdio da Saka neće moći zbog povrede da nastupi na mečevima protiv Australije i Italije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Engleske

 

Engleska će 13. oktobra dočekati Australiju u prijateljskom meču na londonskom Vembliju, a četiri dana kasnije sastaće se sa Italijom u kvalifikacijama za EP 2024. Engleska se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe C kvalifikacija za EP 2024. sa 13 bodova.

Podsetimo, Saka je jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu.

Za reprezentaciju "gordog albiona" odigrao je 30 mečeva uz 11 postignutih pogodaka.

Mladi Englez je u Arsenalu od 2018. godine, a za tim iz Londona nastupio je 142 puta, a za to vreme je sakupio 35 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading