STRAŠNA VEST! Ubijen fudbaler u Izraelu

Autor:

Sport

08.10.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler kluba Hapoel među poginulima na zabavi

STRAŠNA VEST! Ubijen fudbaler u Izraelu

Foto: www.profimedia.rs

Izrael gori! Rat između te zemlje i palestinskog Hamasa rasplamsao se ponovo u petak ujutro kada su iz Pojasa Gaze rakete počele da zasipaju Tel Aviv, ali pre svega jug zemlje.

Stotine ljudi je poginulo, gradovi i sela su razoreni bombama, dok sirene za vazdušnu opasnost zuje često kao i projektili. Tokom napada stradalo je mnogo civila, među kojima je i nekadašnji fudbaler.

Fudbalski tim Hapoel iz Tel Aviva saopštio je danas da je bivši napadač ovog kluba Lior Asulin među poginulima u napadu koji su pripadnici Hamasa izveli na okupljene na zabavi u prirodi u blizini granice tokom masovnog napada na Izrael, javljaju tamošnji mediji. 


- Sa velikom tugom, posle mnogo sati od kada je proglašen nestalim, obavešteni smo da su našeg bivšeg igrača Liora Asulina ubili teroristi na zabavi u Reimu - saopštio je fudbalski klub Hapoel.


Klub Hapoel iz Tel Aviva upućuje saučešće Liorovoj porodici u ovom teškom trenutku, saopštio je klub. Međutim, njegova porodica tvrdi da va vest još nije potvrđena. 

- Moj brat je bio na zabavi u Baraiju, nismo uspeli da se cujemo sa njim od jutros. Molim sve koji mogu da nam pomognu da ga kontaktiramo - oglasila se njegova sestra.

Asulin je igrao za brojne izraelske timove, izmedu ostalih i za Hapoel Ber Ševu, Makabi Petah Tikvu, Hapoel Tel Aviv, Beitar...

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading