ON ZNA KAKO SA ŠVAJCARCIMA: Boško Janković UVEREN u POBEDU Zvezde!

Autor:

Sport

04.10.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde smatra da crveno-beli mogu do pobede protiv Jang Bojsa.

ON ZNA KAKO SA ŠVAJCARCIMA: Boško Janković UVEREN u POBEDU Zvezde!

Foto: Starsport

Boško Janković je sa velikim uspehom nosio dres Crvene zvezde, a 2004. godine put ga je ukrstio sa večerašnjim zvezdinim protivnikom u Ligi šampiona Jang Bojsom.

Eliminisali su tada crveno-beli Švajcarce, a Janković se rado seća meča.

- Lepo sećanje imam, s obzirom na izuzetnu igru i eliminaciju Jang bojsa sa čuvenim Šapuizom. Onako, bio je baš zvezda-zvezda. Imali smo i mi vrhunski tim, igrali dopadljiv i napadački fudbal pogotovo na Marakani. Čak pobedili i PSV, ispostavilo se kasnije, polufinalistu Lige šampiona. Da ne dužim, ko god je dolazio u tom vremenu nije se proslavio - rekao je Janković.

Republika

Foto: Starsport

Boško Janković

 

Situacija je promenjena u odnosu na taj period, ali Boško veruje u svoj bivši klub.

- Pregršt toga se otad malo promenilo, bogme i malo više. Mnoštvo igrača iz naše škole je bilo na terenu ili na klupi, nekoliko iz Srbije. Nijedan stranac, koliko se sećam... Totalno je drugačije danas, kao i fudbal. Definitivno je postao velik biznis, sve se gleda kroz statistiku. Ranije su bile bitne druge vrednosti, poput stopostotnog angažovanja i ravnodušnosti prema novcu. Toga više nema, nažalost. Ipak,Zvezda može da slavi - zaključio je Janković.

Utakmica drugog kola G grupe Lige šampiona između Crvene Zvezde i Jang Bojsa na programu je od 21.00h u Beogradu, a očekuje se da Marakana bude puna i da navijači uživaju u pravom fudbalskom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading