ŠVAJCARCI DRHTE OD DELIJA: Marakana nije samo tvrđava, ona je KAZAN

Autor:

Sport

03.10.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski mediji ne daju Jang bojsu velike šanse pred sutrašnji duel protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Otkrili su zašto tako misle.

ŠVAJCARCI DRHTE OD DELIJA: Marakana nije samo tvrđava, ona je KAZAN

Foto: Emir Hamdan

Bakljada Delija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu (21.00) Jang bojs u meču drugog kola G grupe Lige šampiona, a ako je suditi na osnovu izjava iz Švajcarske gosti su se već predali. Da su crveno-beli favoriti pred svojim navijačima i da će Marakana biti neosvojiva tvrđava smatraju kladionice koje su crveno-belima dodelike apsolutnu ulogu favorita. 

Međutim, da nemaju šta da traže u Beogradu misle i Švajcarci. Tamošnji Nau je u najavi sutrašnjeg meča u hvalospevima govorio o atmosferi koja je zaštitni znak Zvezde i delija, a koju očekuju i u sredu uveče.

- U poslednjih 48 utakmica, Crvena zvezda je pobedila 41 na svom terenu, a izgubila samo jednu. Poraz je doživela od Monaka prošle godine u Ligi Evrope (1:0). U tekućoj sezoni, igrala je na Marakani pet utakmica i svih pet dobila ukupnom gol razlikom 15:1. Stadion "Rajko Mitić" ima kapacitet nešto više od 50.000 gledalaca i to je prava tvrđava koju vreli navijači pretvaraju u kazan - stoji u tekstu.

Foto: FK Crvena zvezda

Atmosfera koju prave delije

Nau podseća i i na prethodne duele crveno-belih i Jang bojsa iz kojih Švajcarci nemaju pobedu.

- Znaju dobro navijači Jang bojsa, ali i igrači, šta ih čeka u Beogradu. Četiri puta su se žuto-crni sastali sa Zvezdom i nemaju nijednu pobedu. Jednom su u Beogradu odigrali 1:1, mada nisu prošli dalje, jer je u Bernu bilo 2:2, pa je zbog pravila gola u gostima Zvezda prošla dalje. U drugim kvalifikacijama u Beogradu je bilo 3:0 - dodaje portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading