KATASTROFA ZA ZVEZDU: Užasne vesti za crveno-bele pred meč sa Jang Bojsom!

Autor:

Sport

30.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko na Marakani nije nadao.

KATASTROFA ZA ZVEZDU: Užasne vesti za crveno-bele pred meč sa Jang Bojsom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Jang Bojs u utakmici drugog kola G grupe Lige šampiona, a prvak Srbije je nekoliko dana pred taj duel dobio loše vesti.

Te ružne novosti po crveno-bele su da "mladi momci" u Beograd stižu u fantastičnom raspoloženju, pošto su se vratili na čelo tabele Superlige Švajcarske.

Jang Bojs je u osmom kolu švajcarskog šampionata u gostima pobedio Grashopers (1:0) i sa ta tri boda je ponovo zauzeo prvo mesto na tabeli. Koliko je to značajno, dokazuje činjenica da je Zvezdin naredni rival u ovaj meč ušao kao petoplasirani tim Superlige, ali je trijumfom preskočio Sent Galen, Lucern, Lugano i Cirih.

Standings provided by Sofascore

Jedini gol na meču Cirihu postigao je Sedrik Iten u 17. minutu.

Međutim, pobeda Jang Bojsa je mogla da bude još ubedljivija, da pogodak Mesčaka Elije iz 69. minuta nije poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Podsetimo, Crvena zvezda i Jang Bojs su u prvom kolu Lige šampiona izgubili identičnim rezultatima (3:1), pa im je i više nego potreban trijumf na Marakani u sredu uveče (21 čas).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading