EKSKLUZIVNO! OGLASIO SE SAŠA ILIĆ: Ovo je istina o izgorelom restoranu!

Autor:

Sport

29.09.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je izbio u lokalu na Novom Beogradu.

EKSKLUZIVNO! OGLASIO SE SAŠA ILIĆ: Ovo je istina o izgorelom restoranu!

Foto: Starsport

Na Novom Beogradu u petak izgoreo je jedan ugostiteljski objekta za koji se verovalo da je u vlasništvu Saše Ilića, legendarnog fudbalera Partizana.

Požar se dogodio u Bulevaru Zorana Đinđića 48a u restoranu "Čez nik". Međutim, ispostavilo se da pomenuti lokal više nije u vlasništvu Ilića, što je doskorašnjji trener bugarskoj CSKA iz Sofije potvrdio u kratkom razgovoru za Republiku.

- Hvala na interesovanju, ali ja nemam restoran već dve godine. Tako da taj incident nema nikakve veze sa mnom - rekao je Saša Ilić za naš portal.

Pomenuti restoran je otvoren 2016. godine, a prostire se na tri sprata. Ima kafić, restoran i VIP deo. Prema dosadašnjim informacijama, u kuhinji je najpre buknula vatra, a sumnja se da se masnoća zapalila. U objektu je pričinjena manja materijalna šteta i, na svu sreću, niko nije povređen. Nešto više o ovom požaru znaće se nakon policijske istrage.

Saša Ilić je, podsećamo, legenda fudbalskog kluba Partizan i rekorder po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu. Naime, odigrao je čak 835 mečeva! Osim toga, za reprezentaciju naše zemlje nastupio je na ukupno 37 utakmica, postigavši četiri gola. Svoj poslednji meč odigrao je 6. septembra 2008. protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading