NA METI RAZBOJNIKA! Pljačkaši UPALI u kuću Serhija Ramosa! Njegova deca PREŽIVELA traumu! Evo šta su sve ODNELI!

Autor:

Sport

27.09.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski defanzivac doživeo neprijatnost dok je igrao utakmicu Lige šampiona.

NA METI RAZBOJNIKA! Pljačkaši UPALI u kuću Serhija Ramosa! Njegova deca PREŽIVELA traumu! Evo šta su sve ODNELI!

Foto: Ap photo

Bivši kapiten madridskog Reala Serhio Ramos doživeo je krađu tokom utakmice Lige šampiona, koju je njegova Sevilja igrala protiv Lansa u prvom kolu najelitnijieg takmičenja (1:1).

Ramos je pretrpeo košmar, pošto su mu pljačkaši upali u kuću, ali treba napomenuti da ovo nije prvi put da je iskusni defanzivac bio meta razbojnika.

Da je došlo do nedozvoljenog upada u njegov dom, potvrdio je i klub iz Andaluzije, gde se njegovo četvoro dece nalazilo sa svojim dadiljama trenutku pljačke na imanju, međutim na sreću nisu pretrpeli nikakve posledice, već samo traumatične scene.

 

 

Što se tiče vrednosti, još nije utvrđena vrednost imovine koju su lopovi izneli iz Ramosovog stana, ali "Marka" prenosi da su huligani odneli satove, nakit, dizajnersku odeću, kao i izvesnu svotu novca.

Pre 11 godina, Serhio Ramos je takođe bio na meti pljačkaša, u njegovoj kući u Madridu, dok je u njoj boravio sa svojim bratom.

"Nezvani gosti" su tada mislili da nema nikoga u njoj, međutim, kada su uvideli da objekat nije prazan, pobegli su od straha. Sada je, ipak, šteta daleko veća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
David King

29.09.2023 22:57

Pa ako ima novca zašto nema tjelohranitelje, Jadan Ramos, baš ga žalim.