TEŠOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Stranci u Partizan dolaze da lepo žive, a našli ih na "jutjubu"! Vraćaju se nazad kao autobus 65, na svakih 35 minuta!

Autor:

Sport

24.09.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler crno-belih bez dlake na jeziku pred večiti derbi.

TEŠOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI: Stranci u Partizan dolaze da lepo žive, a našli ih na "jutjubu"! Vraćaju se nazad kao autobus 65, na svakih 35 minuta!

Foto: Starsport

Darko Tešović, bivši fudbaler Partizana, nikad brutalnije nije komentarisao situaciju u bivšem klubu. Danas cenjeni trener i stručni konusltant izneo je očekivanja od predstojećeg večitog derbija, koji Partizan i Crvena zvezda igraju u sredu na stadionu u Humskoj.

On se u emisiji 60 minuta sa Vladom i Acom na "MaxBet radiju" najpre osvrnuo na eliminaciju "parnog valjka" iz kvalifikacija za Ligu konfrencija.

- Malo su mi pomešani utisci, jer je nerealno da Partizan izgubi od Evropu od Nordsjelanda, uz svo poštovanje prema danskom timu. Partizan to sebi ne sme da dozvoli ni po koju cenu. U prvenstvu teško dolazi do pobeda, ali dolazi. Ekipa gura i bori se. Ne igramo onako kako bismo voleli da igra Partizan. Stranci u Partizanu ne daju ton igri, a trebalo bi. Time treba klub da se pozabavi. Derbi je golema enigma. Barakova Zvezda je ubitačna iz kontranapada. Postoji mogućnost da Partizan visoko napadne Zvezdu, ali tu postoji problem jer se stranci vraćaju kao autobus 65, na svakih 35 minuta - rekao je Tešović, a zatim dodao:

Foto: Starsport

Severina i Menig

- Moramo da napravimo balans. Treba da podignemo nivo fudbala. Stranci dolaze kod nas da lepo žive i dobro zarađuju, a ne pružaju ni delić onoga što se očekuje od njih. U pitanju je njihov kvalitet, dovode se preko Jutjuba…. Ovo ne vodi ničemu. Nije dovoljno samo se takmičiti, ja sam ambiciozan čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading