ZVANIČNA OBJAVA SA MARAKANE: Zvezda poželela sreću Baharu!

Autor:

Sport

21.09.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili putem društvenih mreža.

ZVANIČNA OBJAVA SA MARAKANE: Zvezda poželela sreću Baharu!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda, Izraelac Barak Bahar, napunio je ovog četvrtka 44 godine.

Tim povodom se šampion Srbije oglasio putem društvenih mreža.

Danas 44. rođendan proslavlja šef stručnog štaba našeg kluba - Barak Bahar, koji je od juna meseca preuzeo ekipu i sa velikim uspehom predvodi crveno-bele sa klupe. Srećan rođendan - navodi se u objavi kluba iz Ljutice Bogdana na Tviteru.

Bahar je Crvenu zvezdu do sada vodio na osam zvaničnih utakmica, a upisao je pet pobeda i tri poraza.

Za neuspeh na gostovanju Mančester sitiju mu niko ne može zameriti ništa, ali se delije nadaju da se rezultati iz mečeva sa Voždovcem i Čukaričkim više neće ponavljati, te da će Bahar uspeti da izvede tim na pravi put i osvoji novu titulu prvaka Srbije.

Sa druge strane, crveno-beli su pod dirigentskom palicom Baraka Bahara upisali pobede nad novosadskom Vojvodinom, kruševačkim Napretkom, Mladosti iz Lučana, subotičkim Spartakom i Novim Pazarom.

Pre dolaska u Crvenu zvezdu, Bahar je vodio Makabi iz Haife, Hapoel Ber Ševu i Kirjat Šmonu, a u Izraelu je osvojio šest titula prvaka države. Hapoel Ber Ševu je do pehara vodio tri puta (2016-2018), baš kao i Makabi Haifu (2021-2023).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading