KAKO SAM ZAUSTAVIO MITROVIĆA I NEJMARA: Srbin DOKTORIRAO odbranu u Ligi šampiona

Autor:

Sport

20.09.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo mi je lakše sa Brazilcem. Sa Mitrom sam se tukao celu utakmicu, rekao je srpski štoper.

KAKO SAM ZAUSTAVIO MITROVIĆA I NEJMARA: Srbin DOKTORIRAO odbranu u Ligi šampiona

Foto: twitter.com/screenshot

Fudbaleri Al Hilala predvođeni Aleksandrom Mitrovićem, Sergejem Milinković Savićem i Nejmarom započeli su u ponedeljak nastup u azijskoj Ligi šampiona remijem na svom terenu protiv uzbekistanskog Navbahora (1:1). Nisu "zveri" iz Rijada mogle da više od jednog puta probiju odbranu gostiju, a jedan od zaslužnijih za to je još jedan Srbin štoper Filip Ivanović.

Bivši defanzivac kragujevačkog Radničkog 1923 zablistao je na debiju u D grupi tamošnjeg elitnog takmičenja i pružio jednu od najboljih partija u karijeri. On je dva dana kasnije otkrio kako je zaustavio Mitra i Nejmara.

Republika

Foto: instagram.com/ivanovicfilip_official

Filip Ivanović

 

- Prštalo je od duela na sve strane. Iskreno, lakše mi je bilo sa Nejmarom. Nisam imao nikakve probleme sa njim. Sa Mitrom sam se tukao celu utakmicu, od prvog do poslednjeg minuta. Oduzeo mi je mnogo snage u tim duelima. Moraš uvek biti skoncentrisan kada ga čuvaš, jedna greška i malo slobodnog prostora dovoljni su da te kazni golom. Na kraju smo uspeli da ga sačuvamo što je najvažnije. Ovom prilikom želim da se zahvalim Aleksandru na svemu što pruža za našu reprezentaciju. Pravi je primer kakav odnos treba imati prema državnom grbu. Pričali smo posle utakmice. Mitrović je fantastičan dečko, lepo vaspitan. Šta se desi na terenu, tamo i ostaje. Van terena je sasvim drugačija priča. Dužan mi je ručak jer nije uspeo da postigne gol - rekao je Ivanović za Meridian sport.

 

 

Posebno je bio zanimljiv jedan duel Srbina i Nejmara. Filip je "prodao" Brazilcu njegovu fintu, izbacio ga iz igre i zapalio publiku.

Tako se namestila situacija. Ne dajem mnogo značaja takvim događajima. Moje je samo da doprinesem ekipi na najbolji mogući način. Smatram da sam u ponedeljak polagao doktorat defanzive, a na ljudima je da procene da li sam položio - dodao je srpski štoper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading